Leertherapie


Beschrijving groepsleertherapie

Met deze leertherapie wordt voldaan aan de eisen voor het lidmaatschap van de VGCt.

Er wordt gewerkt vanuit een geïntegreerd gedragstherapeutisch psychodynamisch model. Voor meer informatie wordt verwezen naar het artikel van mevrouw drs M.J. Clijsen “Gestructureerde Psychodynamische Groepstherapie”, Handboek Groepspsychotherapie, Bohn Stafleu van Loghum, afl. mei 1998. Het artikel kunt u hier vinden.

Er zijn meerdere instroommogelijkheden per jaar. Hiernaast geef ik deze leertherapie bij de RINO Noord-Holland in Amsterdam en bij Psy-zo in Groningen.

Klik hier voor data en tijden in Marle.

Kosten
De kosten - inclusief lunch - bedragen € 1250,00 voor 25-uurs deelname en € 2400,00 voor de 50-uurs deelname. De aanbetaling is voor beide € 250,00. Zie hier voor betalings- en annuleringsregeling.
Als je nog vragen hebt kun je me bellen op nummer 0578-631756, of mailen info@janfens.nl

Inschrijving
Voor de inschrijving wordt een levensbeschrijving gevraagd, met daarin gezin van herkomst, belangrijke feiten en gebeurtenissen in je leven tot op heden en hoe je daar mee om bent gegaan. Zo mogelijk daaraan gekoppeld je doelstellingen voor de therapie. Als indicatie voor omvang van de levensbeschrijving, plusminus drie A4tjes.

Wanneer ik de levensbeschrijving van je ontvangen heb laat ik je spoedig weten of ik voldoende informatie heb en of ik denk dat de groep geschikt voor je is. Als dat zo is kun je de aanbetaling van € 250,00 doen op mijn bankrekening:
NL 62 RABO 01170.79.103. Als ik dat bedrag ontvangen heb is je plaats in de groep gereserveerd.

LET OP
Vergeet niet bij je aanmelding je e-mail adres, volledige naam, huisadres, woonplaats, geboortedatum en telefoonnummer(s) te vermelden.psychologie  coaching  training