furiositeit_los_v2.png
Voor de meesten van ons is woede een lastige en onbegrepen emotie. Helaas blijft daardoor een belangrijke energiebron buiten ons bereik. Als kind hebben we woede en boosheid leren onderdrukken. Deze emoties – en een deel van onze eigenheid – werden vaak niet geaccepteerd. Echter… als woede er niet mag zijn, zoekt die energie een andere weg! Als onderdrukken en uitleven niet de weg is, welke opties blijven er over? De leergang Furiositeit leert je deze energie te verzilveren!.

Voor wie?
Deze boeiende en intensieve leergang is voor mensen die zelfbewuster, sterker en volop in hun persoonlijke- of professionele leven willen staan en merken dat zij op een of andere reden hierin worden belemmerd. Herken je onderstaand gedrag:
 • Conflicten uit de weg gaan en de lieve vrede willen bewaren
 • Mensen of situaties vermijden
 • Niet zo goed weten wat je voelt, laat staan er woorden aan kunnen geven
 • Liever lachen dan je boosheid uiten
 • Niet goed je grenzen voelen, of pas als je er al (ver) overheen bent
 • Blijven malen in je hoofd over iets dat je vervelend vindt
 • Sombere gedachten of gevoelens
 • Onverklaarbare gezondheidsklachten
Als je ervoor kiest je woede uit te leven? Wat betekent dat dan voor jou en voor de omgeving? Het uitleven van woede is gewelddadig. Maar ook het ontkennen van woede door te vleien, misleiden en het verheerlijken van tederheid is destructief. Er is lef nodig om je emoties ten volle te durven beleven en daardoor te ontdekken wat je met die kracht kunt doen… Er zit veel inzicht en wijsheid in je woede. Wil jij de energie van woede leren kennen en integreren in je leven? Meld je dan nu aan voor deze leergang.

De uitkomst
Je hoeft boosheid niet meer te bestrijden door het weg te praten of door te gaan malen, maar kunt stil staan bij de informatie die het in zich heeft. Je voelt en stelt jouw grenzen. Je bent minder beducht voor confrontaties. Je laat je niet meer leven. De energie en levenskracht die dit oplevert kun je gaan richten op datgene wat je ècht belangrijk vindt. 

De leergang Furiositeit leert je deze energie te verzilveren!.
In vier dagen leer je woede in je dagelijkse leven (h)erkennen en toe te eigenen. Je ontdekt hoe je de kwaliteiten van woede (passie, eerlijkheid, kracht, moed, helderheid) kunt benutten.

Herkennen van woede en erkennen dat deze emotie lastig voor je is, is niet eenvoudig. Er is lef nodig om je emoties ten volle te durven beleven en daardoor te ontdekken wat je met die kracht kunt doen… Er zit veel inzicht en wijsheid in je woede. Met behulp van verschillende methodes leer je (weer)  emoties en gevoelens onderzoeken die je in je leven niet (meer) toelaat of teveel de boventoon voeren. Je wordt hierin begeleidt door een ervaren team in een veilige omgeving.

Onderdeel van de leergang is een individuele horse coaching. Deze vindt plaats na dag 3 van de leergang. Het geeft je de gelegenheid om dat wat je geleerd hebt direct in de praktijk te brengen. Je wordt ongekunsteld en onbevooroordeeld gespiegeld door het paard. 
 • Altijd in de weer met van alles om niet te hoeven voelen
 • Het gevoel dat situaties je overkomen
 • Je niet gehoord voelen op je werk of in je relatie
 • Onderdrukken van woede kost veel energie en kan leiden tot spanning, angst, uitputting en depressie.
De trainers
De data
Vier woensdagen: 18 januari, 1 februari, 15 februari en 12 april 2017 van 09.30 tot 17.00 uur. Deze training wordt eenmaal per jaar gegeven en bij voldoende belangstelling tweemaal. 

De plaats
Badhuisweg 3, 8181 RA in Heerde, een prachtige landelijke locatie en rustige omgeving met veel privacy. Goed bereikbaar vanaf de snelweg. Overnachting is mogelijk. 

De kosten
€ 1150,- (vrij van BTW, inclusief lunch en een individuele horse coaching)
€     35,- per overnachting inclusief een eenvoudig ontbijt

Aanmelden
Voor deze leergang is een open inschrijving. Je kunt je aanmelden via een van de trainers (per mail of telefoon).
 • Je wordt op de deelnemers lijst gezet als je een aanbetaling van € 250,- hebt overgemaakt op NL62 RABO 01170.79.103. Vóór de start van de leergang moet het hele bedrag zijn voldaan.
 • Als je niet bekend bent bij een van de trainers vindt er vooraf een kennismakingsgesprek plaats. 
Ben je geïnteresseerd in deze leergang dan kunnen we je de folder toesturen. Wil je meer informatie, neem contact op met: 
 • Jan Fens tel: 0578-631756 
 • Annelies Holtkuile tel: 0570-677185 
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

knop_folder_downloaden.png
footer_furiositeit.png


psychologie  coaching  training